Gastblog Kindertabletadvies: De AngelTech KinderTablet XL PRO II Getest

Gastblog Kindertabletadvies: De AngelTech KinderTablet XL PRO II Getest

Op zoek naar de beste kindertablet van 2024? Wij van www.kindertabletadvies.nl hadden de unieke kans om de AngelTech kindertablet XL PRO II uitgebreid te mogen testen. We zijn dan ook trots dat we onze ervaringen via dit gastblog mogen delen; deze kindertablet stelt zeker niet teleur. We onthullen dan ook graag onze inzichten en waarom deze kindertablet een must-have is voor ieder kind!

 

Eerste Indruk: het uitpakken

Vanaf het moment dat we de doos van de AngelTech kindertablet openden, waren we enthousiast. Het uitpakken is al een groot feest voor kinderen, beginnend met de knalroze of knalblauwe hoes van de doos.

Een kindvriendelijk pakket:

De AngelTech Kindertablet XL PRO II komt in een compleet pakket met accessoires, inclusief:

  • Stevige Beschermhoes: een hoes die de tablet beschermt tegen vallen en stoten.
  • Dubbele screenprotectors: een glazen en een plastic protector voor maximale bescherming tegen krassen en stoten.
  • Handig keycord: een handige draagriem waarmee je kind de kindertablet gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen.
  • Styluspen: voor creatief plezier op de tablet.
  • Extra 128GB SD-kaart: biedt ruime opslag voor educatieve content, spelletjes en media.

Superleuke beschermhoes

Als je de beschermhoes van de tablet ziet, valt meteen de mooie roze kleur op. Maar dat is niet alles. Er zitten bubbels op waar je kind op kan drukken (net als dat bubbeltjesplastic dat we allemaal zo leuk vinden). Echt leuk voor kinderen dus! Een andere handige eigenschap is de 360-gradenstandaard aan de hoes. Je kind kan de tablet hiermee rechtop zetten om filmpjes te kijken of spelletjes te spelen, zonder dat de tablet omvalt. De standaard werkt heel makkelijk, zelfs voor de kleinste handjes.

 

Aan de Slag

Het instellen van de tablet was verrassend eenvoudig. Binnen enkele minuten waren we klaar om te gaan verkennen. De tablet is gebruiksvriendelijk, zelfs voor onze vierjarige (bonus)dochter. Van interactieve leerapps tot creatieve tekenprogramma's, de AngelTech Kindertablet XL PRO II maakt van leren een feestje.

Ouderlijk Toezicht: Jij Hebt de Controle

We weten allemaal dat kinderen tegenwoordig jong beginnen met het gebruik van schermen. Als ouders willen we echter dat ze veilig online blijven en niet urenlang achter elkaar naar een scherm staren. Daarom vinden we het ouderlijk toezicht op een kindertablet zeer belangrijk! Je hebt hiermee de volledige controle over de kindertablet. Het is makkelijk in te stellen; je kunt websites & apps blokkeren, scherm- en rusttijden instellen en zelfs het geluidsvolume beperken.

De Echte Test

We hebben de kindertablet uiteraard onder de loep genomen. Met een 10 inch scherm heb je grote en heldere beelden. Ideaal natuurlijk voor video’s en spelletjes, maar ook voor schoolwerk van de wat oudere kinderen. Dankzij de octa-core processor, 4GB RAM en Android 13 biedt de tablet een krachtige en snelle gebruikerservaring.. Een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, is de batterijduur. De AngelTech Kindertablet heeft een krachtige 6000 mAh batterij, die gemakkelijk een dag meegaat op een enkele lading, ideaal voor op reis!

Ons Oordeel?

De AngelTech Kindertablet is zeker niet slechts speelgoed, maar een uitbreiding van de leerervaring van kinderen, omdat er zoveel mee mogelijk is! Laat je kinderen creatief zijn met de styluspen door tekeningen te maken, laat ze genieten van spelletjes en filmpjes, en moedig ze aan om ook te rekenen, schrijven en lezen!

Na uitgebreid testen zijn we bij Kindertabletadvies.nl erg enthousiast. Deze kindertablet biedt een veilige, leuke en leerzame ervaring voor kinderen. Overweeg je een kindertablet aan te schaffen? De combinatie van een aantrekkelijk design en krachtige prestaties maakt dit een van de beste kindertablets van 2024.

Benieuwd naar meer details of wil je weten hoe de tablet presteert in alle specificaties? Lees dan onze volledige review op KindertabletAdvies.nl. We hebben alle informatie die je nodig hebt

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.